DAKWERKEN

Een nieuw dak nodig? Werken aan uw hellend of plat dak? Bijkomende isolatie nodig voor uw dak of dringende herstellingswerken? Wij staan voor u klaar. Als ervaren specialisten in dakwerken kennen we de kneepjes van het vak en zorgen we voor een perfect dak. 

Als ervaren dakwerkers kennen we het belang van uw dak en gaan we zorgvuldig te werk. Daarbij maken we gebruik van kwalitatieve materialen. Voor zowel nieuwe daken, renovaties als verbouwingswerken kan u bij ons terecht. Wij besteden steeds evenveel zorg aan uw dak en komen gemaakte afspraken na. Ook tijdens de werken staan we klaar om al uw vragen over uw dakwerken te beantwoorden. 

EPDM, roofing en meer. Wij hanteren de modernste technieken en blijven onszelf bijscholen. U mag dan ook rekenen op een professionele aanpak op maat en dit voor zowel hellende als platte daken. 

Naast het aanpakken van uw volledige dak, kunt u ook beroep op ons doen voor dakgoten en zinkwerken. Wij zorgen dat deze naadloos op elkaar aansluiten en voor een vakkundige montage die jaren meegaat. Uiteraard geniet u op al onze werken een uitstekende garantie en ook bij pech, staan we in voor de herstellingen. 

Wenst u een offerte op maat voor uw dakwerken? Contacteer ons en we bespreken het graag met u! 

Dakwerken Nick Desmedt te Sleidinge